Zoodobroty

 / Blog  / Biofer Tara – nové kvalitné krmivá

Biofer Tara – nové kvalitné krmivá

 

Chceme sa postarať nie len o Vás a Vašu záhradu, ale aj o Vašich štvornohých kamarátov. Sami sme majiteľmi psov a mačiek a vieme, aké dôležité je zdravie a pohoda našich maznáčikov.
O dôležitosti čerstvého, kvalitného a zdravého krmiva pre každého chlpáča sme hlboko presvedčení. Už niekoľko rokov patríme k popredným predajcom krmiva na Slovensku.

Naša ponuka obsahuje desiatky druhov granúl, konzerv, kapsičiek a maškŕt pre rôzne plemená vrátane rozdielov vo veľkostiach a životných fázach psov aj mačiek.

Dnes Vám chceme predstaviť kvalitný produkt vyrábaný na Slovensku firmou Biofer.

TARA ADULT je kompletné krmivo s čerstvým morčacím mäsom pre aktívne psy. Humínové látky, konopná múka, jedlý gaštan, a Pestec Mariánsky, podporujú dobrú funkciu tráviaceho traktu a pohybového aparátu a detoxikujú organizmus. Je spracovaný  čerstvých surovín  morčacieho mäsa (v sušenom stave 25%),  sušeného hovädzieho mäsa 15%, čerstvo spracovaného hovädzieho  mäsa (v sušenom stave 10%),  pšeničnej múky 10%,  sušenej zeleniny /zemiakových vločkiek, mrkvy, petržlenu, špenátu/ 9%,  kukurice 8%, hovädzieho a bravčového  tuku /prírodné tokoferoly zdroj vitamínu E/, konopnej múky, pivovarníckych kvasníc, hovädzieho kolagénu, huminových  látok, a výťažku z jedlého gaštana  a pestreca mariánskeho.

Ich spracovanie je na vysokej úrovni a čím ďalej sa tešia obľube veľké množstvo psíkov, ktorým tieto granule dodávajú vyváženú stravu.

Produkt nájdete na našom e-shope.

Pridajte komentár

Košík
0